Dokter Uitzendbedrijf, betrouwbaar en transparant

Tegenwoordig maken werkgevers steeds meer gebruik van uitzendkrachten. De arbeidsmarkt is constant in beweging, daarom is flexibiliteit belangrijk.

Het vinden van goede, betrokken en gemotiveerde medewerkers is mensenwerk. Iedere medewerker, ieder bedrijf en iedere werkplek is uniek. Het vinden van de juiste match is veel meer dan alleen het matchen van een curriculum vitae.

Allereerst willen wij daarom uw bedrijf beter leren kennen. Wat is uw doelstelling, welke missie en visie heeft u, wie zijn uw klanten en wat maakt uw bedrijf uniek. Wanneer wij al uw wensen duidelijk in kaart hebben gebracht zijn wij absoluut in staat om samen met u uw personeelsvraagstukken op te lossen.

Ook als u een werknemer (gedeeltelijk) arbeidsongeschikt heeft, bent u bij ons aan het juiste adres. Door onze unieke  re-integratie formule, helpen wij uw (gedeeltelijk) arbeidsongeschikte werknemer aan een passende baan.

Wij zien graag dat u weet wat wij voor u doen. Daarom gaan wij met u om tafel en zorgen daarmee dat u volledig op de hoogte bent van onze werkwijze.